Nämä häät... Mistä aloitan? Muistan, kun kävin palaverissa Anna-Marian kanssa, ja jo silloin tiesin että kyseessä tulevat olemaan eeppiset häät. Mutta ne olivat paljon muutakin!

Aamu alkoi first lookeilla, jotka sateen uhkasta huolimatta pidettiin ulkona Fagernäsin kartanon tiluksilla. Mikä paikka! Paikan koristelun eteen oli nähty vaivaa ja oli aivan mykistynyt sen upeudesta.

Potretteja kävimme ottamassa Puijon metsässä sekä kartanon yhdessä rakennuksessa. Siitä alkoikin pian jo upea ulkovihkiminen - Anna-Marian ja Aapon koira Toivo oli mukana vihkimisessä (ihana koira Toivo olikin!), kaaso lauloi niin kauniisti että varmasti suurin osa vieraista sai kylmiä väreitä... Mieletön seremonia!

Lähdimme hääautolla vielä hieman ajelemaan (hääauto toki hieman yski kesken ajelun, heh!) ja saavuttuamme juhlat alkoivat. Ohjelmassa oli tietysti perinteisiä puheita, mutta myös paljon tavallisesta poikkeavaa ohjelmaa - lip sync battlea, tanssikilpailua! Anna-Marin taiteilijatausta näkyi ja kuului ja se oli upeaa. Aatun ura näkyi taas sotilashäiden valittujen perinteiden muodossa (miekkakuja sekä lasien särkeminen) - eri maailmat sekoittuivat saumattomasti ja elämäniloa ylistäen.

Näistä häistä lähti ennätysmäärä kuvia, enkä ihmettele!

The wedding of Anna-Mari and Aapo held place in the beautiful Fagernäs mansion in Kuopio. It was a long ride there, but boy, the wedding! It was a fun and beutiful, a mixture of Anna-Mari's profession as a dancer and Aapo's military career. The ceremony was outside (it didn't rain as the forecast said!) and it was one of the most gorgeous ceremonies I've seen. 

The celebration was evenly beautiful and colorful as well, including a dance battle - and oh, a lip sync battle! First one for me in a wedding. 

I left that wedding witht the biggest smile.